Avís legal


CTretze Pirineus, SL us informa que de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, protegim les vostres dades, segons els nous requeriments de la normativa europea (Reglament General de protecció de dades, RGPD 2016/679 UE) i per això, us podem demanar el vostre consentiment pel tractament de les vostres dades de caràcter personal.

El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) comporta el següent: 

a) Responsable del tractament:

CTretze Pirineus, SL
Avinguda de l'Estació, 38
25516 La Pobla de Segur (Lleida)
CIF: B25771940
Registre Sanitari - Núm. RGSEAA: 30.013394/L

b) Finalitat del tractament:

Informar-vos sobre serveis, promocions i esdeveniments via correu electrònic i per a aquells usos permesos per la Llei. També per a poder accedir a la compra dels béns oferts al web.

c) Destinataris:

Les dades no se cediran a tercers excepte a aquelles empreses col·laboradores, pel compliment d'obligacions legals.

d) Conservació de les dades:

Les dades proporcionades es conservaran mentre duri la relació i durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

e) Drets:

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició contactant amb nosaltres a través del formulari de contacte.

Altrament us fem coneixedors del següent:

Accés a la compra de béns:
Per a accedir a la compra dels béns que oferim és necessari registrar-se al web. Durant la fase de registre se sol·licitarà als usuaris que completin les seves dades per a poder realitzar compres com a empresa/professional o com a particular. Només les compres realitzades per usuaris particulars estaran subjectes a les normes aplicables als consumidors.

Drets d'autor:

Queda rigorosament prohibida, sense l'autorització escrita de CTretze Pirineus, SL la reproducció o la transmissió total o parcial, inclosa qualsevol mena de continguts, textos, dissenys gràfics i codis en llenguatge HTML, PHP, Javascript, jQuery... d'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment.

Clàusula de revisió:

CTretze Pirineus, SL es reserva la possibilitat de revisar, modificar o simplement actualitzar, totalment o parcialment, a la seva exclusiva discreció, de qualsevol manera i en qualsevol moment, sense previ avís, els apartats Avís legal i Termes i condicions també en consideració d'eventuals modificacions de normes legals o reglamentàries en matèria de protecció de les dades personals o legislació internacional. Les modificacions i les actualitzacions del present Avís legal es notificaran als usuaris mitjançant l'enviament de correus electrònics als usuaris registrats a www.ctretze.cat. Aquestes modificacions seran vinculants tan aviat es publiquin i comuniquin. Us preguem, per tant, que accediu amb regularitat a aquesta secció per a verificar les darreres actualitzacions i que consulteu el vostre correu electrònic.

Dret aplicable:

El present Avís legal es regeix pel Reglament 679/2016 i per la normativa nacional aplicable al cas en qüestió, en la mesura en què la mateixa romangui en vigor després de la data d'aplicació del Reglament (25 de maig de 2018).

El Reglament garanteix que el tractament de les dades personals s'efectuarà dins del respecte dels drets i les llibertats fonamentals, així com de la dignitat de l'interessat, amb especial referència a la confidencialitat, la identitat personal i el dret a la protecció de les dades personals.

Política de cookies:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Al haver fet clic a 'SÍ' a la pàgina d'accés al web suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. Teniu la possibilitat de configurar el vostre navegador podent, si així ho desitgeu, impedir que siguin instal·lades en el vostre disc dur, encara que haureu de tenir en compte que aquesta acció pot ocasionar dificultats de navegació en aquest lloc web.